Urmatorul episod apare pe data de: INCHEIAT
When We Left Earth : The NASA Missions – Când Am Părăsit Pământul: Misiunile Nasa

When We Left Earth : The NASA Missions – Când Am Părăsit Pământul: Misiunile Nasa Serial Online Subtitrat HD

Serialul online When We Left Earth : The NASA Missions – Când Am Părăsit Pământul: Misiunile Nasa iti este oferit gratuit spre vizionare. Poti vedea toate episoadele acestuia la cea mai buna calitate si fara limitari.

Când Am Părăsit Pământul: Misiunile NASA NASA sau Mai mari Misiuni: Când Am Părăsit Pământul în marea BRITANIE este un Discovery Channel HD documentar miniserie format din șase episoade documentarea American zbor spatial uman, se întinde de la prima Mercur zboruri prin programul Gemini la Apollo aterizările pe lună, Naveta Spațială, și de construcție a Stației Spațiale Internaționale. A fost creat în asociere cu NASA pentru a comemora cea de-a cincizecea aniversare a Agenției în 2008. A fost difuzat pentru prima dată pe 8 iunie 2008 și s-a încheiat pe 22 iunie. Fiecare difuzare a constat din două episoade de o oră.

Miniseria a fost lansată pe DVD pe 10 iulie 2008 și a fost lansată pe Blu-ray disc pe 12 August.

Cel de-al treilea episod, „Landing The Eagle”, a fost re-difuzat pe 20 iulie 2009 pentru cea de-a 40-a aniversare a aterizării pe lună Apollo 11. Acesta a prezentat imagini îmbunătățite de pe moonwalk.

Vizualizari: 566

Genul: Documentary

Actori: ,

Status Serial: Ended

Durata: 120 min

Anul:

TMDb: 8.5

Networks: