Romanzo criminale – Roman Criminal

Romanzo criminale – Roman Criminal Serial Online Subtitrat HD

Serialul online Romanzo criminale – Roman Criminal iti este oferit gratuit spre vizionare. Poti vedea toate episoadele acestuia la cea mai buna calitate si fara limitari.

Romanzo Criminale – La serie – este o serie de televiziune Italian bazat pe romanul omonim de judecător Giancarlo De Cataldo, și este cea de-a doua adaptare a filmului Romanzo Criminale regizat de Michele Placido. Prima serie a obținut rapid statutul de cult în Italia.

Acesta este al doilea serial de ficțiune după Quo Vadis, iubito? care a fost produs de Sky și difuzat pe Fox Crime, Sky One și pe Sky Arts cu subtitrare în engleză în 2012.

Seria are loc în jurul anului 1977-1989 și urmează o bandă criminală din Roma care deține aproape monopolul comerțului cu heroină al orașului. Majoritatea personajelor folosesc dialectul Romanesco. Banda este condusă de trei vechi prieteni, libanezi, Freddo și Dandi.

Pe lângă cearta internă, banda trebuie să se ocupe de Camorra și mafia siciliană care îi furnizează heroină, poliția condusă de Comisarul Scialoja și serviciile secrete italiene. The plotline is based on the Banda della Magliana of the 1970s-90s.

Status Serial: Ended

Durata: 50 min

Anul:

TMDb: 7.2

Networks: