Top 4 filme online foarte bune dar mai puțin știute

Posted 2023/01/0111980

Karin Mansdotter (1954)

Karin nu aparținea nobilimii, dar s-a căsătorit cu regele bolnav mintal Eric al XIV-lea și a devenit regina Suediei. Göran Persson, consilierul tehnic al regelui, dorea o politică regală care să sprijine poporul și să fie susținută de popor. Dar în relațiile sale cu nobilii, regele a oscilat între puterea provocatoare și slăbiciunea imprevizibilă. Yueran a aranjat ca niște nobili foarte puternici să fie uciși. Regele a încercat apoi să convingă Parlamentul să-i condamne pentru trădare. A uitat manuscrisul, a încurcat toate faptele, iar nobilii au fost achitați. Dar Yueran a chemat curând un alt consiliu și i-a condamnat. Între timp, Eric își cere scuze pentru crima nedreaptă. Astfel, Eric a fost depus și întemnițat. Yueran a fost executat. Karin este închisă într-un castel din Finlanda. În închisoare, Eric a crezut că este încă rege și le-a dat gardienilor cadouri, cum ar fi toți peștii din Marea Baltică.

 

Skyline (2010)

Apoi mai este complotul, care de fapt nu duce nicăieri. Personajele lui Skyline s-au ascuns ore întregi sub măsuța de cafea din apartamentul lor pentru a evita invazia. Apoi și-au făcut curaj să urce la etaj și să arunce o privire. S-au speriat și au fugit înapoi în apartament.

Mai târziu, au coborât. Îngroziți, s-au întors la apartament. Apoi au urcat la etaj și au fost în cele din urmă capturați de o lumină orbitoare. Creditele se rulează în câteva minute.

Din fericire, Skylines a fost produs în afara sistemului studioului de la Hollywood, deoarece majoritatea producătorilor Tinsel Town au citit scenariul, l-au susținut la lumină și i-au dat foc. Sau cel puțin, s-a comandat un al doilea proiect.

Este (aproape) de iertare că o arma nucleară ar putea declanșa fără măcar să spargă ferestrele blocurilor care stabilesc orizontul. Având în vedere lipsa de finanțare, este de înțeles că regizorul lui Skyline a trebuit să vină cu modalități creative de a restrânge sfera filmului.

After Earth (2013)

Smith joacă rolul unui soldat spațial experimentat al cărui nume, Cypher Raige, este metaforic supragătit. Fiul actorului, Jaden („The Karate Kid”, „Happiness Comes”) îl joacă pe fiul lui Cypher, Kitai, un luptător aspirant care tocmai a picat examenul de promovare la cadet. Scenariul, co-scris de Shyamalan și Gary Whitta, pictează o lume futuristă cu pensule vii. Omenirea a scăpat de pe un Pământ poluat și a construit orașe pe îndepărtata Nova Prime. Din păcate, planeta a fost preluată de o altă specie care nu a fost amabilă cu coloniștii și a creat prădători pentru a-i ucide. Prădătorul se numește urs. Arată ca o versiune gigantică a lui Mike de la Monsters, Inc., doar stropite cu acid și slime și echipate cu colți și clești ascuțiți. Ei vânează mirosind frica.

Oamenii din Nova Prime erau legați de urși, dar unul dintre urși a ucis-o pe sora lui Kitai când a invadat casa când băiatul era mic. Copilul este vinovat de supraviețuitor, iar când are loc coșmarul, tatăl său este întristat de plecarea într-o misiune. Mai presus de toate, Cypher seamănă un pic cu Cypher: un războinic cunoscut pentru abilitatea sa de „fantomă”, argo pentru a lupta fără teamă, dar atât de deschis, taciturn și dezamăgit, încât pare că trebuie să-și amintească să râdă. Cum arată. . Kitai este un tânăr cadet spațial dornic să întruchipeze și să depășească exemplul tatălui său, tânjind după aprobare și expresii de dragoste pe care tatăl său nu le-a putut oferi.

Virus (1999)

În ochiul furtunii, remorcherul a întâlnit o navă satcom rusă în derivă. În secvența de deschidere a filmului, am văzut deja ce s-a întâmplat cu nava: un nor plutitor de spațiu a învăluit stația spațială Mir și a tras o explozie de energie în antena satelit a navei, conținând aparent un virus care a preluat stația spațială Mir. . Calculatoarele de bord reprezintă o amenințare uriașă, dacă nu este niciodată clar definită, la adresa vieții de pe Pământ.

Sutherland a vrut să revendice nava pentru salvare. Echipajul s-a urcat în el și în curând a început să lupte cu virusul. „Nava se conduce singură!” a strigat un personaj. Răspunsul înfiorător: „Barca nu se conduce singură.” Uf, oh. Mijloacele virusului sunt foarte ciudate. Creează roboți și îi folosește pentru a prinde echipajul și a le transforma în creaturi ciudate jumătate umane, jumătate Radio Shack. Depinde de Curtis.

Ultima jumătate de oră a filmului este aproape invizibilă. În întunericul negru ca beznă, diverse siluete și alte figuri alergau într-o cantitate mare de apă și raze de lanternă și se auzeau o mulțime de țipete din când în când. Ocazional, un ochi, un membru sau o față însângerată iese din întuneric. Apelați multe comenzi. V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea explica exact functia acelui tub de racheta care apare la sfarsit. Aș fi surprins dacă ați putea explica de ce cineva supraviețuiește acestei caracteristici. Ultima fotografie este un omagiu adus „African Queen” și recomand cu căldură acest film peste acesta.