3 Seriale Online Noi de vizionat fara discutie in ultima perioada

Posted 2022/12/2312470

Englezii (2022)

Numită o capodoperă rară senzațională de The Guardian, Western English este, după cum spune titlul, o nouă miniserie captivantă, cu Emily Blunt în rol principal, care se concentrează pe acțiune, dar și pe dialoguri puternice. Nici nu o vom numi o capodoperă, am remarcat subiectivitatea The Guardian când trece în revistă orice în limba engleză, dar iese în evidență clar din serialul lansat pe bandă pe platformele de streaming și TV.

Cu spectacole stelare, The Brit spune povestea Corneliei, un englez care vine pentru câteva zile în America să se răzbune, și a lui Eli, o indiană americană care pierde totul și este dispusă să fie condusă în casa ei de străini. Cei doi dezvoltă o relație bazată pe încredere și înțelegere care se transformă într-o intimitate profundă care nu are nevoie de cuvinte sau gesturi romantice pentru a o exprima.

Matrioșka (2022)

Această emisiune nu este cea mai nouă serie Netflix, dar încă nu a reușit să ne atragă atenția. Este inteligent, amuzant, surprinzător și autodistructiv; bine acționat și captează în esență îndemnurile noastre distructive. Deoarece plimbările cu Matryoshka creează atât de mult dependență, participanții devin adesea alcoolici, fumători și dependenți de droguri. A merge pe caruselul greșit poate provoca aceste efecte negative, la fel ca și a coborî atunci când oamenii își dau seama ce idee proastă este.

„Wednesday”, serialul Netflix filmat în România

O doză sănătoasă de mister, muncă de detectiv și puteri supranaturale urmează anii de studenție a lui Adams de miercuri la Nevermore Academy. Wednesday încearcă să-și folosească abilitățile supranaturale de nou-născut pentru a opri o serie de crime oribile care terorizează un oraș din apropiere și pentru a rezolva un mister paranormal care îi implică pe părinții ei de acum 25 de ani. În tot acest timp, ea se confruntă cu noua ei relație, profund încurcată, la Nevermore.